top of page
De blauwe kamer

 

Dit is de beste keuze voor een gezin of groep tot 6 personen. De blauwe kamer heeft twee aparte slaaphoeken en een ruime vide. Alle ruimtes zijn onderling verbonden, maar de slaaphoeken bieden rust en privacy. Er is een privé badkamer met douche en wastafel en een apart toilet.

De 'master bedroom' heeft twee éénpersoonsbedden (90x200 cm) die tegen elkaar aan geplaatst zijn. De bedden zijn voorzien van elektrisch verstelbare bodems en een comfortabel dik matras. 

In het achterste deel van de kamer is een tweepersoons Aupingbed (160x200 cm), waar twee kinderen of volwassenen kunnen slapen. Ook is hier een speeltafeltje voor kinderen.

Op de vide, via een vaste trap te bereiken, zijn twee éénpersoonsbedden (90x200 cm). De vide is minder geschikt voor kleine kinderen ivm de trap.

 

De retro kamer

 

De retro kamer bestaat uit twee kamers, de paarse en de groene, die bij elkaar horen. Tussen de twee kamers bevinden zich de privé badkamer en toilet Deze kamers zijn de beste keuze voor samenreizende stellen, gezinnen of groepen die meer privacy willen.

 

De paarse kamer is geschikt voor 2 personen. Hij is voorzien van een comfortabel Auping Auronde bed (160x200 cm) en een eigen wastafel. Er is een platenspeler met platen, zodat u lekker een muziekje kunt luisteren. 

De groene kamer beschikt over een vide met twee éénpersoonsbedden (90x200 cm). Beneden in de kamer is een eigen woonkamer met tv. Ook hier is een eigen wastafel.

De vide is minder geschikt voor kleine kinderen ivm de trap.

Groepen

 

U kunt met groepen tot 10-11 personen het hele huis huren, incl gebruik van de keuken en algemene ruimtes. Afhankelijk van uw wensen hebben we hiervoor verschillende mogelijkheden, bel of mail ons gerust voor meer informatie.

bottom of page