top of page
Algemene ruimtes

 

Ontbijtkamer

B&B Het voorhuis beschikt over een ontbijtkamer met grote tafel. Deze is ook zeer geschikt voor spelletjes of gewoon om gezellig met zijn allen bij elkaar te zitten. Of u nou alleen, met het gezin of met een groep bent, u kunt gebruik maken van deze ruimte. 

 

Woonkamer

U heeft een tv op de kamer en kunt daarnaast ook gebruik maken van de gezellige zitkamer met houtkachel en tv (incl Ziggo on demand en Netflix). Geniet van films en series in een heerlijke omgeving!

 

Keuken

U kunt in de keuken een kopje koffie of thee zetten en indien gewenst gebruik maken van de magnetron en koelkast. Gebruik van de kookmogelijkheden in overleg. 

ontbijt.jpg
Ontbijt

 

Na een heerlijke nacht volgt uiteraard een uitgebreid ontbijt. 

B&B Het Voorhuis serveert in de ontbijtzaal een uitgebreid ontbijt met heerlijke broodjes, een eitje, fruit, yoghurt en koffie of thee.

Met dieetwensen houden we uiteraard rekening, het is fijn wanneer u het van te voren laat weten wanneer u speciale wensen heeft.

Complete gezellige kamers

 

Elke kamer heeft natuurlijk heerlijke bedden om u van een goede nachtrust te verzekeren.

Ook beschikt u uiteraard over een eigen badkamer en toilet, tv en zitje. De kamers zijn ruim opgezet met aparte slaapgedeeltes.

kinderhoekje
Kinderen

 

Kinderen zijn van harte welkom. De B&B is voorzien van een grote spelletjeskast en divers speelgoed in de algemene ruimtes en op de kamers zelf. We hebben op de kamers een tv, incl diverse kinderzenders. In de zitkamer kunt u Netflix gebruiken om een leuke film op te zetten.

Elke kamer heeft de mogelijkheid tot het bijzetten van een kinderbedje en beschikt over divers speelgoed.

bottom of page