Of u nu met zijn tweeën komt of met een groep, B&B Het Voorhuis heeft verschillende mogelijkheden. Met een gezin kiest u waarschijnlijk de blauwe kamer. Met zijn tweeën of bijvoorbeeld twee stellen is de retro kamer de beste optie.

U kunt ook het totale pand afhuren met uw groep, neem in dat geval contactop via het contactformulier of bel ons.

Kijk op onze reserveringspagina voor de actuele beschikbaarheid en prijzen.
De blauwe kamer

 

Dit is de beste keuze voor een gezin of groep tot 6 personen. De blauwe kamer heeft twee slaaphoeken en een ruime vide. Alle ruimtes zijn onderling verbonden, maar de slaaphoeken bieden rust en privacy. Er is een privé badkamer met douche en ruime wastafel en een apart toilet.

De 'master bedroom' heeft twee éénpersoonsbedden (90x200 cm) die tegen elkaar aan geplaatst zijn. De bedden zijn voorzien van elektrisch verstelbare bodems en een comfortabel dik matras. 

In de achterste hoek is een tweepersoons Aupingbed (140x200 cm), waar twee kinderen of volwassenen kunnen slapen. Ook is hier een speeltafeltje voor kinderen.

Op de vide, via een vaste trap te bereiken, zijn twee éénpersoonsbedden (90x200 cm). De vide is minder geschikt voor kleine kinderen ivm de trap.

 

De retro kamer

 

De retro kamer bestaat uit twee kamers, de paarse en de groene, die bij elkaar horen. Tussen de twee kamers bevinden zich de privé badkamer en toilet Deze kamers zijn de beste keuze voor samenreizende stellen, gezinnen of groepen die meer privacy willen.

 

De paarse kamer is geschikt voor 2 personen. Hij is voorzien van een comfortabel Auping Auronde bed (160x200 cm) en een eigen wastafel. Er is geen tv, maar wel een platenspeler met platen, zodat u lekker een muziekje kunt luisteren. U kunt tv kijken in de  woonkamer beneden.

De groene kamer beschikt over een vide met twee éénpersoonsbedden (90x200 cm) die apart of tegen elkaar aan kunnen worden geschoven. Beneden in de kamer is een zitje met ruime slaapbank (140x200 cm), die ruimte biedt aan 2  kinderen en 1 of 2 volwassenen. Ook hier is een eigen wastafel.

© 2018 by Het Voorhuis. 

  • Facebook Social Icon
blauwe kamer overzicht

overzicht